Ann D.S. – grenzen verleggen
Samen met loopcoach Bart bereikte ik een doel, dat gedurende jaren onhaalbaar leek: zestien km lopen. Bart zorgt voor haalbare schema’s, opvolging, motivatie, het steuntje in de rug als het wat minder gaat, tips en trics om blessures te vermijden! Bedankt, Bart, om mijn grenzen te leren verleggen op een toffe manier!

Pieter-Jan S. – op naar marathon 2!
2 jaar geleden werd ik voor het eerst papa. Omdat ik een actieve vader wou zijn voor mijn dochter besloot ik te gaan lopen. Na enige tijd merkte ik op dat ik uit mezelf geen progressie meer maakte en ging ten rade bij Loopcoach Bart. Onder zijn professionele begeleiding en aan de hand van een op maat gemaakt schema heb ik vorig jaar mijn eerste marathon gelopen in 3u45. Momenteel train ik samen met hem voor mijn tweede marathon met als doel ; finishen binnen 3u20!

Sven VdB, na zijn 1e marathon in Parijs
Hey Coach,

ik wil je nog eens bedanken, niet alleen voor het gezelschap en de begeleiding in Parijs, maar vooral ook voor het laatste 1,5 jaar.

Het is allemaal begonnen met Barcelona (feb ‘17) waar ik mijn eerste halve marathon liep op basis van jouw schema en advies. Dan de halve marathon van Gent in oktober 2017 waar ik een kwartier beter deed dan in Barcelona. In februari 2018 dan de halve van Cadzand, o zo zwaar maar o zo mooi. En dan nu, april 2018, de apotheose met Parijs. Een volledige marathon!! Heel veel training, wat pech gehad met blessures, en ondanks de warmte en het parcours (toch bijna 500 hoogtemeters), toch een SUPER ervaring!!!!! Nooit heb ik gedacht “waar ben ik aan begonnen”, ondanks die laatste zware kilometers. TOPERVARING!!!
Thc coach, voor alles!!!!

Liesbet W. – lopen wordt een verslaving!
Loopcoach Bart is dé ideale coach om je klaar te stomen voor je eigen persoonlijke doelen: 5, 10 of 20km? Halve of volledige marathon? Met een gepersonaliseerd loopschema, advies op maat én een super leuke sfeer, wordt lopen een verslaving! 🏃‍♀

Leen D.B. – een aanwinst in sportief Lochristi
Iets meer dan een jaar geleden ging ik aan de slag met loopcoach Bart. Zijn loopschema’s op maat en de combinatie van looptraining, core stability én mooie gevarieerde looproutes wierpen al snel hun vruchten af. Ook als het moeilijker gaat, is Bart er: van aangepaste schema’s bij blessure of ziekte, pacen bij wedstrijden tot het flexibel laten aansluiten op de trainingen. Zijn flexibiliteit, maatwerk en bereikbaarheid maken van hem een aanwinst in sportief Lochristi.

 

————————————————————————————–

Jouw getuigenis ook hier? Bezorg ze aan Loopcoach Bart: bart.gunst1971@gmail.com.