Op vrijdag 22/05 organiseert Loopcoach Bart voor de 2e keer een evenement aan de Belgische kust ten voordele van Koester (vzw Kinderkankerfonds). Van in De Panne tot in Knokke kunnen looplustigen zich aanmelden in een badstad naar keuze om de door hen gekozen afstand mee te lopen.

Kustloop: wat?

De Kustloop is een loop op maat van iedereen. Loopcoach Bart loopt de volledige afstand, ca. 75 km (van Franse grens tot Nederlandse grens), maar iedereen kan starten waar hij/zij wil, dus alle afstanden zijn mogelijk. De Kustloop is toegankelijk voor lopers van elk niveau. Daarom voorzien we 13 instap- en uitstapplaatsen waardoor je zelf de afstand die je meeloopt kan bepalen.

52609048_1715662518465969_9161462097622597632_o

Het schema hierboven moet helpen om in te schatten op welk uur je waar kan instappen. Met behulp van het schema kan je ook gemakkelijk zelf bepalen hoeveel km je kan en wil lopen. Dit schema is puur indicatief, dus wees goed op voorhand afwezig.

Voorbeelden

  • Iemand die in De Panne start en meeloopt op het strand tot in Nieuwpoort ter hoogte van de Kinderlaan loopt 10 km.
  • Iemand die de voorlaatste instapplaats inspringt (Knokke-Heist ter hoogte van kruising Zeedijk met Vissershuldeplein waar we terug het strand op gaan) loopt 7 km.
  • Iemand die inspringt in Nieuwpoort ter hoogte van de Kaaistraat en meeloopt tot in Oostende tot in de Ankerstraat tot aan het kruispunt met de Fortstraat loopt in totaal 20 km.

Iemand die echt van Franse grens tot Nederlandse grens wil lopen moet bij de totale afstand toch nog een extra 5 km bijtellen.

Bij voldoende belangstelling, worden een 3-tal loopgroepen voorzien (met telkens 1 begeleider) met verschillende loopsnelheden, tussen 8km/u en 9,5km/u.

De exacte afspreekplaatsen worden later duidelijk bevestigd.

Praktisch

  • De start- en aankomstplaats zijn gemakkelijk te bereiken.
  • Het event gaat door ten voordele van Koester (vzw Kinderkankerfonds). Een groot deel van de opbrengst gaat dan ook naar dit goede doel, want als organisatie hebben we ook wat kosten die we uiteraard tot een minimum proberen te beperken.
  • Er wordt op 3 plaatsen bevoorrading voorzien. Die 3 plaatsen worden later nog gecommuniceerd.
  • Instapplaatsen: de exacte locaties worden later nog bevestigd. Gelieve je iets voor het vermelde uur aan te melden zodat je zeker kan meelopen als Loopcoach Bart langs komt lopen.
  • Deelname aan het event is betalend
    • 15 € vroegboekkorting

Registratie

Jouw deelname aan het event is pas geldig na het invullen van het registratieformulier en het betalen van de deelnameprijs (incl. bevoorrading).

Geef in het onderstaande document dan ook jouw instapplaats in. Daar kan je je dan aanmelden.

Als wij jouw betaling ontvangen hebben, krijg je later van ons een bevestigingsmail met nog eens de praktische informatie.